This website uses browser storage to make it easier to use. Please check the box if you consent to this and enable accessibility option. You can find more detail here
× Select form for submission

SYP- VRASJA E FATJON ORUCIT

Policia e South Yorkshire është duke hetuar Vrasjen e Fatjon Orucit që ndodhi në orët e para të së shtunës me 1 Janar, 2022 në zonën Clifton të Rotherham.


Detajet e Incidentit

Policia e South Yorkshire po kryen një investigim vrasje në lidhje me vdekjen e Fatjon ORUCI, 22 vjeç.

Gjatë orëve të para të ditës së Vitit të Ri, të shtunën e datës 1 Janar 2022, shërbimet e urgjencës u thirrën për një trazirë të madhe që ndodhi në zonën e Badsley Moor Lane dhe Badsley Street, Clifton, Rotherham.

Pak më vonë një telefonatë e mëtejshme tek shërbimet e urgjencës bënte fjalë për një mashkull që u gjet i pajetë në Doncaster Road, East Dene, Rotherham. Ky mashkull në fakt ishte Fatjon Oruci i cili u shpall i vdekur në këtë vend.

Oficerët janë të interesuar të flasin me këdo që mund të ketë parë ose dëgjuar ndonjë gjë të dyshimtë midis orëve 23:00 të së premtes 31 dhjetor 2021 dhe 02:00 të së Shtunës 1 Janar 2022 në zonën e ndonjërit prej vendeve: Badsley Moor Lane, Rotherham ose Doncaster Road, Rotherham.

Contact Information

Nëse preferoni të flisni me dikë, ju lutemi kontaktoni dhomën e Incidenteve të Njësisë së Krimit të Rëndë në 01709 443523 (Nuk ka staf 24 orë) ose ju lutemi telefononi 101 duke cituar numrin e incidentit 35 të datës 01/01/22. Ju gjithashtu mund të jepni informacion në mënyrë anonime tek Crimestoppers duke telefonuar 0800 555 111 ose përmes formularit të tyre anonim në internet në www.crimestoppers.uk.org