This website uses browser storage to make it easier to use. Please check the box if you consent to this and enable accessibility option. You can find more detail here
× Select form for submission

Vrasja e Fatjon ORUCI – Apel për Informacion

Gjashtë persona të kërkuar nga hetuesit në lidhje me vrasjen e Fatjon ORUCI në Rotherham


Detajet e incidentit

Këto janë fytyrat e gjashtë meshkujve me të cilët detektivët duan të flasin në lidhje me vrasjen e Fatjon Orucit. Z. Oruci u gjet i vdekur në një rrugë Rotherham në ditën e Vitit të Ri 2022.

 

Orgest Xhebexhiu, 38, Gazmend Shehu, 33, Xhelal Kasa, 25 vjeç dhe Korab Shahini, gjithashtu 25 vjeç, janë të gjithë në kërkim në lidhje me vrasjen e z. Oruci, 22 vjeç, nga Londra. Ka edhe dy persona meshkuj pa emër, të cilët besojmë se mund të ndihmojnë me hetimin tonë.

 

Meshkujt e paraqitur në kolazhin e fotove janë:

 

1 – Gazmend Shehu

2 – Korab Shahini

3 – Xhelal Kasa

4 – Orgest Xhebexhiu

5 – Mashkulli 1-rë i panjohur

6 – Mashkulli 2-të i panjohur

 

Z. Oruci u gjet në Doncaster Road rreth orës 1:20 të mëngjesit të ditës së shtunë, më 1 janar 2022. Një analizë mjeko-ligjore pas vdekjes zbuloi se ai vdiq nga plagët katastrofike si rezultat i rrahjes. Ai gjithashtu ishte goditur me thikë.

 

Dëshirojmë të dëgjojmë nga kushdo që ka parë apo ka folur me Xhebexhiun, Shehun, Kasën apo Shahinin kohët e fundit apo e di se ku mund të qëndrojnë. Të katër burrat dihet se frekuentojnë Rotherham.

 

Ne dëshirojmë gjithashtu të flasim me këdo që beson se e di identitetin e dy burrave të tjerë.

 

Nëse shihni ndonjë nga burrat në foto, ju lutemi mos iu afroni atyre, por telefononi 101 dhe citoni numrin e incidentit 35 të datës 1 janar 2022

Contact Information

Nëse keni ndonjë informacion në lidhje me burrat në foto, ose ku mund të jenë ata, mund të na kontaktoni duke telefonuar 101, duke cituar incidentin 35 të datës 01/01/22.

 

Përndryshe nëse preferoni të mos jepni të dhënat tuaja personale, mund të qëndroni anonim dhe të transmetoni atë që dini duke kontaktuar organizatën e pavarur bamirëse Crimestoppers. Telefononi falas qendrën e tyre të kontaktit në Mbretërinë e Bashkuar në 0800 555 111 ose plotësoni një formular të thjeshtë dhe të sigurt anonim në internet në crimestoppers-uk.org.